Son dönemin en yetenekli genç oyuncularından Deniz Can Aktaş’ı ilk sinema filmi “Bandırma Füze Kulübü”nde Umut rolüyle başrolde izleyeceğiz.
06 Ekim 2022

Rayting rekorları kıran dizilerin vazgeçilmez ismi, son dönemin en yetenekli genç oyuncularından Deniz Can Aktaş’ı ilk sinema filmi “Bandırma Füze Kulübü”nde Umut rolüyle başrolde izleyeceğiz. Uzaya füze gönderme hayali ve çocukluk aşkı arasında kalan Umut, bin bir zorluk ve engellemeye aldırmadan hem füze yapmak hem de biricik aşkına kavuşmak için duygusal ve eğlenceli bir savaş verir. Gerçek olaylardan esinlenen, dramla mizahı harmanlayan Ömer Faruk Sorak’ın yönettiği filmde Deniz Can Aktaş’la birlikte Alina Boz, Atay Yıldız ve Erkan Kolçak Köstendil de rol alıyor. Bandırma Füze Kulübü 21 Ekim’de vizyona girecek.

Genç ve yetenekli yıldız Deniz Can Aktaş, başrolünü üstlendiği ilk filmde zor bir role hayat veriyor. Günümüzden yıllar önce hayallerini gerçekleştirmek için tüm güçleriyle çalışırken Türkiye’nin ilk uzay programını da başlatan liseli gençlerin hayatlarından esinlenen “Bandırma Füze Kulübü”nde zeki, başarılı, duygusal ve kırılgan bir genç olan Umut’u canlandıran oyuncu hayranlarıyla bu kez beyazperdede buluşacak. Deniz Can Aktaş filmde, uzay gibi bir muamma kadar kendi duygularını da keşfederek aşka yelken açan bir genci canlandırıyor.

Sovyetler Birliği ve Amerika arasında kıyasıya bir uzaya gitme, bilinmeyeni keşfetme yarışı varken bu yarışta biz de varız diyen Bandırmalı gençler, hem uzaya füze göndermeyi başaran ilk ülkeler arasına girmemizi sağlamış hem de katıldıkları uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil ederek önemli madalyalar, dereceler almışlardı.

O yıllarda gazetelerde sıkça yer bulan bu başarılar ulusal ve uluslararası engellemelerle çok uzun sürmemiş Bandırma Füze Kulübü’nün göz kamaştıran uzay çalışmaları zamanla unutulmuş, Türkiye uzay yarışından kopmuştu. İşte bu gerçeklerden ilham alarak çekilen Bandırma Füze Kulübü, isterse ve engellenmeyip desteklenirse Türk gençlerinin neler yapabileceğini anlatırken filmin yapım şirketi Dijital Sanatlar bir kez daha geçmişimize sinemanın büyülü feneriyle ışık tutmayı amaçlıyor.

CGV Mars Dağıtım aracılığıyla 21 Ekim’de vizyona girecek filmde, Deniz Can Aktaş, Alina Boz, Atay Yıldız, Erkan Kolçak Köstendil, Aslı Bekiroğlu, Görkem Sevindik, Öykü Gürman, Tolga Canbeyli, Gökhan Yıkılkan, Bahtiyar Engin, Ahmet Saraçoğlu ve Altan Erkekli gibi birbirinden değerli oyuncular rol alıyor. 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)