ÇIKMAZOLA’DA NELER OLACAK? KARA KOMİK BİR FİLM ‘HAZİNE’ FİLMDEN İLK TEASER YAYINDA!
06 Ekim 2022

Canbert Yerguz'ün yönetmenliğini yaptığı Canbert Yerguz ve Burak Yerlikaya'nın kaleminden 4 Kasım’da vizyona girecek “Hazine” filminin ilk teaser yayında!

Filmin oyuncu kadrosunda Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Şükran Ovalı, Serkan Keskin, Aslıhan Gürbüz, Gürhan Altundaşar ve Hasibe Eren gibi başarılı isimler yeralıyor.

Filmin konusu ise şu şekilde; 

Annesini defnetmek için yıllar sonra İç Anadolu’ya, doğup büyüdüğü kasabasına dönen devlet memuru Mesut’un tek gayesi annesine karşı son görevini yerine getirmektir. Defin işlemlerini tamamlayıp bir an önce İstanbul’a dönmeyi ve yarım bıraktığı gönül meselesini tamamlamayı isteyen Mesut’un hevesi kursağında kalır. Yolda cenazelerinin başına gelen talihsiz bir karışıklık yüzünden memleketinde umduğundan daha fazla kalması gerekecektir. Bu esnada kardeşi Musa yüzünden katıldığı bir define kazısı sırasında yaşanan olayların tam ortasında kalan Mesut kara komik talihsizlikler zincirinin içine düşer.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)