Anıl Altan ve Beyzanur Mete'nin bir araya gelip başrollerini paylaştığı 21 Numara Aşkın Tadı filminin çekimleri tamamlandı.
20 Aralık 2022

Anıl Altan ve Beyzanur Mete'nin bir araya gelip başrollerini paylaştığı paylaştığı 21 Numara Aşkın Tadı filminin çekimleri tamamlandı. 

Adnan Güler'in yönettiği senaryosunu Deniz Işık ve Alptekin Öztürk'ün kaleme aldğı romantik komedi türündeki film seyirci ile buluşmaya hazır. Filmde Anıl Altan ve Beyzanur mete'nin dışında, Asuman Dabak, Burak Alkaş, Cem Kılıç, Ayçe İşözen gibi başaralı isimlerin yer aldığı film Bodrum'un romantik atmosferinde geçiyor.

Anıl Altan ''Aydın'' karakterine hayat verirken Beyzanur Mete ''Melike'' karakterine can veriyor. 

Film bir yemek eleştirmeni ile başarılı bir şefin birbirinden habersiz Bodrumda yollarının kesişmesi ile gelişen olayları konu ediyor. Hem Bodrumun büyüleyici atmosferi ve bir araya gelen ikilinin enerjisi ile 21 Numara ''Aşkın Tadı'' seyirciyi romantik komediye doyuracak gibi görünüyor.

2023 yılında izleyici ile buluşacak filmi heyecanla bekliyoruz.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)