2023 Sinemaseverler için heyecanla beklenen bir yıl olacak gibi işte 2023 yılında vizyonda göreceğimiz merakla beklenen filmler...
21 Aralık 2022

ÇIĞLIK 6 

Woodsboro kasabasında son gerçekleşen  cinayetlerden sonra hayatta kalan dörtlü kasabayı terkederler fakat maskeli katilimiz onları terketmeye daha hazır değildir.

Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega, Hayden Pannettiere, Courteney Cox gibi başarılı isimleri serinin devam filminde de aynı rollerinde tekrar izleyeceğiz.

 

 

SÜPER MARİO KARDEŞLER FİLMİ

Illumination ve Nintendodan aksiyon macera dolu dolu Süper Mario'nun dünyasında geçen yeni bir animasyon filmi geliyor. Film 2023 yılında sinemalarda seyirci ile buluşacak.

Mario rolünde Chris Pratt, Prenses Peach rolünde ise bir diğer başarılı oyuncu Anna Taylor Joy'u izleyeceğiz. Luigi rolünde Charlie day, Bowser rolünde Jack Black gibi daha  birçok başarılı oyuncuyu Süper Mario Kardeşler Filminde. 

 

ZİNDANLAR VE EJDERHALAR: HIRSIZLAR ARASINDAKİ ONUR 

Efsanevi bir hırsız ve farklı karakterlere sahip bir grup maceracı ekibin bir araya gelmesiyle ve kayıp bir hazineyi geri alma çabalarını tehlikeli ve aksiyon dolu gelişen maceralarla beyaz perde de izliyor olucaz.

Chris Pine, Mıchelle Rodrıguez, Sophıa Lillis, Hugh Grant gibi başarılı oyuncular bu mecerada beyaz perdede canlandırdıkları karakterler ile seyirciyi aksiyona doyuracaklar.

 

 

TRANSFORMERS: CANAVARLARIN YÜKSELİŞİ

Aksiyon dolu tüm dünyada sevilen ve en çok izlenen Transformers serisi, 2023 yılında serinin yeni filmi ''TRANSFORMERS: CANAVARLARIN YÜKSELİŞİ'' ile geri dönüyor.

Yönetmenliğini Steven Caple Jr.’ın yaptığı Anthony Ramos ve Dominique Fishback’in rol aldığı film, 2023'de sinemalarda.

KULÜBEYE TIKLAT

M. Night Shyamalan'dan 2023 yılında vizyona girecek gizemli ve sürükleyici ''Kulübeye Tıklat'' heyecanla beklenen bir başka yapıt.

Genç bir kız ve ebeveynleri ücra bir kulübede tatil yaparken dört, silahlı yabancı tarafından rehin alınırlar ve ailenin kıyameti engellemek için akıl almaz seçim yapmasını isterler. Dış dünyaya erişimleri sınırlı olan ailenin her şeyi kaybetmeden önce neye inandıklarına karar vermeleri gerekmektedir.

 

BABİL

Damien Chazelle'den BABİL filmi, 1920'lerin Los Angeles'ında Brad Pitt, Margot Robbie ve Diego Calva tarafından yönetilen, Jovan Adepo, Li Jun Li ve Jean Smart'tan oluşan bir oyuncu kadrosuyla orijinal bir destandır. Aşırı hırs ve aşırı aşırılık hikayesi, Hollywood'un başlarında dizginlenemeyen bir çöküş ve ahlaksızlık çağında birden fazla karakterin yükselişini ve düşüşünü izliyor.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)