Covid engeline takılan bir film daha 2023 yılında izleyici ile buluşacak. Tom Cruise'un son filmi olan Mission Impossible: 7 hakkında bilinmesi gereken her şeyi derledik.
27 Aralık 2022

Covid nedeni ile defalarca ertelenen Tom Cruise'un en sevilen seri filmi olan Mission Impossible serinin 7. filmi olacak ''Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma 1. Bölüm'' 14 temmuz 2023'de sinemalarda olacak. 

İşte serinin en ölümcül bölümü olacak olan Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma 1. Bölüm için bilmemiz gerekenler; (IMF) ajanı olan Ethan Hunt'ın son macerası'nda Tom Cruise  seyirciye kalp krizi yaşatacığını dile getirdi. Tanıtımlarından çok ses getiren filmde filmin yapımcısı Ethan Hunt karakterinin geçmişinden ortaya çıkan birçok şeyin olduğunu belirtti.

''Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma 1. Bölüm'', Hunt ve IMF ekibinin Henry Cavill'in unutlmaz dönüşü ile bir dizi ihanetin ortasında dünyayı nüklüer bir kıyametten kurtardığı ''Fallout'' olaylarını takip ediyor. Serinin son filminde Cruise'a yeniden katılanlar Simon Pegg (IMF saha ajanı Benji Dunn) rolünde, Rebecca Ferguson (eski MI6 ajanı), Ving Rhames (IMF Bilgisayar Teknisyeni Luther Stickell) diğer filmlerin hepsinde olduğu gibi 7. filmde de yer alıyor.

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)