2023 Yılı, şimdiden gelecek filmlerle sinemaseverleri heyecanlandırdı. İşte o filmlerden birkaçı.
02 Ocak 2023

John Wick: 4. Bölüm

24 Mart 2023'te sinemalarda olacak John Wick serisinin 4. bölümü aksiyon severleri şimdiden heyecanlandırmış durumda. Keanu Reeves'in hayat verdiği John Wick karakteri özgürlüğü için Bill Skarsgard'ın canlandırdığı Marquis de Gramont katakteriyle teke tek bi dövüşe girmek zorunda kalır.  Bu seride Jonh Wick için yeni kostüm ve aksiyon sahneleri, yeni silahlar ve materyaller görüyor olucaz. Keanu Reeves, serinin 4. filmi için çektiğim en zor film diyerek  film için beklentiyi arttırdı.

SHAZAM! Tanrıların Öfkesi

David F. Sanberg'in yönettiği DC evreninde geçen film, 17 Mart 2023'te vizyona girecek. İhtiyaç anında söylediği sihirli sözcüklerle bir süper kahramana dönüşen karakterimize devam filminde de Zachery Levi hayat veriyor. Shazam'ın  bu devam filminde karakterimize üvey kardeşleri de birer süper kahramana dönüşerek eşlik ediyor.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania

2023 Yılının bir diğer merakla beklenen süper kahraman filmi Marvel'den Ant-Man and The Wasp: Quantumania. Marvel sinematik evreni'nin 5. aşamasını başlatacak olan bu devam filminin yönetmen koltuğunda yine Peyton Reed oturuyor. Bu devam filminde Scott Lang ve Ant-Man ailesi kuantum diyarında kapana kısılmış bir şekilde Fatih Kang ile yüzleşiyorlar.

Küçük Deniz Kızı

26 Mayıs 2023 tarihinde vizyona girecek olan filmde Ariel karakteri Hailey  Bailey tarafından canlandırılacak bu aynı zamanda ilk siyahi deniz kızı ve Disney prensesi olan 2. siyahi aktör olacak. 

Barbie

Margot Robbie bu seferde ikonik bebek Barbie rolünde izleyiciyi büyüleyecek. Ryan Gosling ise ikonik bebek Barbie'nin erkek arkadaşı Ken rolünde göreceğiz. Barbie 21 temmuz 2023'te sinemalarda.

MISSION IMPOSSIBLE ÖLÜMCÜL HESAPLAŞMA BİRİNCİ BÖLÜM

Tom Cruise efsaneleşen casus filmi ile 2023'te tekrar sinemaseverler ile buluşor. Ölümcül hesaplaşma ile Tom Cruise'u birkez daha IMF ajanı Ethan Hunt olarak izleyeceğiz. Serinin bu filmi aynı zamanda bugüne kadar bütün Mission İmpossible serisinin en heyecanlı aksiyon sahnelerinide barındıracak. 14 Temmuz 2023'te sinemalarda.

OPPENHEIMER

Christopher Nolan’ın yazıp yönettiği Oppenheimer, izleyicileri dünyayı kurtarmak için yok etme riskini almak zorunda kalan esrarengiz adamın heyecan dolu paradoksuna iten IMAX ile çekilmiş epik bir gerilim. Filmde Cillian Murphy, J. Robert Oppenheimer rolünü, Emily Blunt ise karısı, biyolog, botanikçi Katherine “Kitty” Oppenheimer rolünü canlandırıyor. Film 21 Temmuz 2023'te sinemalarda.

Çığlık 6

Son Hayalet Maskeli cinayetlerinin ardından, hayatta kalan dört kişi Woodsboro'yu geride bırakır ve yeni bir sayfa açar. Çığlık 6'da, Melissa Barrera (“Sam Carpenter”), Jasmin Savoy Brown (“Mindy Meeks-Martin”), Mason Gooding (“Chad Meeks-Martin”), Jenna Ortega (“Tara Carpenter”), Hayden Panettiere (“Kirby) Reed") ve Courteney Cox ("Gale Weathers"), Jack Champion, Henry Czerny, Liana Liberato, Dermot Mulroney, Devyn Nekoda, Tony Revolori, Josh Segarra ve Samara Weaving ile birlikte serideki rollerine geri dönüyor.

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)