Tüm Türkiye'nin tek yürek olduğu bu zorlu zamanlarda Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen eşliğinde binlerce kişinin yardım ve desteği ile Üsküdar Belediyesinden depremzedelere toplanan yardımlar afet bölgesine ulaştı.
07 Şubat 2023

Haydi Üsküdar, yaralarımızı birlikte saralım sloganı ile depremde zarar gören depremzelere yardım kampanyası başlatan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in çok kısa sürede organize olarak Üsküdar belediyesi tesislerinde topladığı yardımlar afet bölgesine doğru yola çıktı. 

Aynı zamanda Üsküdar Meydan'da Kızılayın kan vemer çadırı aktif olarak çalışmaya devam etmekte.

Üsküdar Belediyesinden sevkiyatlar bu acı günlerimizde bir nebze umut olması ve yaralarımızı sarması adına aralıksız olarak afet bölgelerine ulaşmak için yola çıkmaya devam edecek. 

Çığ gibi büyüyen yardım kampanyası ile 22. yardım Tır'ını çıkaran Üsküdar an itibari ile gıda yardımına ağırlık verecek. Yardımları en yakın belediye binalarına ulaştırabilirsiniz.

24 Saat sıcak yemek yapıp ihtiyaç sahiplerine sunan mobil Aşevi Tır'ı iş makinaları afet bölgesine ulaştı. İskenderun'da kurulan aşevi tır'ı üretime başladı ihtiyaç sahiperinin yanında bir nebze yaraları saracak.

 

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)