Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş'ta 7.7 şiddetinde gerçekleşen hepimizi derinden yaralayan deprem için tüm Türkiye tek yürek oldu. Ünlü isimlerde yaptıkları ve topladıkları bağışlar ile dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu gösterdi.
09 Şubat 2023

Başta Haluk Levent'in AHBAP derneği olmak üzere yüzlerce ünlü isimden depremzedelere  milyonlarca bağış toplandı. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Haluk Levent, Kıvanç Tatlıtuğ'dan 200 Bin TL ve lojistik ihtiyaç desteği, Merih Semiral'ın 1 Milyon TL, Mustafa Ceceli 200 Bin TL, Hakan Balta ve eşinin 300 Bin TL, Emre Kılınç 150 Bi TL, Burak Deniz 150 Bin TL, Edis Görgülü'nün 150 Bin TL bağış yaptığını duyurdu.

Bağış yapan diğer isimler ise şu şekilde, Celil Nalçakan 100 Bin TL, İrem Derici 150 Bin TL, Aras Bulut İynemli 150 Bin TL, Çağlar Soyüncü 50 Bin Euro, Cengiz Ünder 50 Bin Euro, Sarp Apak 100 Bin TL, Melis Sezen 200 Bin TL, Danla Biliç 250 Bin TL, Murat Boz 500 Bin TL, Ebru Gündeş 500 Bin TL, Can Yaman 250 Bin TL bağışta bulundu.

Maddi bağışların dışında Özge Özpirinçci, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, İrem Helvacıoğlu, Kıvanç Kasabalı, Oktay Kaynarca ve birçok ünlü isim AHBAP Koordinasyon merkezinde depremzedeler için çalşmalara aktif olarak katılarak devam ediyorlar.

Acun Ilıcalı ise AHBAB Derneğine 100 tır su ve 5 Milyonluk eşya yardım desteği veriyor. Masterchef yarışmacıları ve Şef Mehmet Yalçınkaya depremzedelere yemek yapmak için yola çıktıklarını duyurdu ve Kahramanmaraşta kurdukları mutfakta sıcak yemek dağıtmak için çalışmalara başlandı.

Hülya Avşar AFAD'a 250 Bin TL bağışta bulundu. Bülent Ersoy ise 1 Milyon TL ve AFAD'A 5 tane iş makinesi yardımında bulundu.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)