Armağan Lale, Berlin Film Festivali kapsamında Uluslararası Film Camiasını deprem felaketine destek İçin Hareket etmeye çağırdı. 16 ve 26 Şubat tarihleri arasında gerçekleşiyor olan Berlin Film Festivali'nde söz edilmiyor.
20 Şubat 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Başak Emre, katıldığı Berlin Film Festivali'nde festival kapsamında hem etkinlikler olsun toplantılar olsun Türk film camiası'nın yeterli desteği görmediğini dile getirdi aynı zamanda katıldığı bir toplantıda ''Sosyal medyada da destek hissetmiyoruz'' şeklinde bir açıklama yaptı.

Antalya Altın Portakal Fil Festivali eş başkanlarına göre deprem öncesinde bile Berlinale ve diğer Avrupa film festivallerinde Türk film camiası yeterli sevgi ve desteği görmüyor. Ahmet Boyacıoğlu, Berlin Film Festivali seçkisinde Burak Çevik'in ''Forms of Forgetting''  adlı filmin festival kapsamında ki tek Türk filmi olmasına değiniyor ve Berlin Film Festivali'inde tek bir Türk jüri'nin olmamasına dikkat çekiyor.

Armağan Lale, Berlin Film Festivali kapsamında Uluslararası Film Camiasını deprem felaketine destek İçin Hareket etmeye çağırdı. ''Bundan sonra tam bir iyileşme yok. Zihinsel, Duygusal ve ekonomik olarak birçok şeyi dönülmez şekilde değiştirdi. Türkiye ve Suriye'deki dostlarınızı lütfen unutmayın. Hepimizin kalbi kırık. Hepimiz Kızgınız'' dedi.

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)