5-19 Mart'ta AKM'de sergilenecek Shakespare'in ölümsüz eseri III. Richard'ın yeniden uyarlaması olan Richard ile Okan Bayülgen seyirciyle buluşmaya geliyor.
27 Şubat 2023

5-19 Mart'ta AKM'de sergilenecek Shakespare'in ölümsüz eseri III. Richard'ın yeniden uyarlaması olan Richard ile Okan Bayülgen seyirciyle buluşmaya geliyor. Deprem bölgesine yardımların ve hayatın sürdürülebilirliğinin devam etmesi adına oyunun bilet gelirleri deprem bölgesine yardım olacak.

Net Sanat ve Kabare Dada tarafından sahnelenen oyunun kadrosunda Okan bayülgen dışında birbirinden yetenekli müzisyenler, sanatçı ve oyuncular yer alıyor. 

“Richard”  2012 senesinde İngiltere Kralı III. Richard'ın kemikleri'nin Londra’da bir otoparkta bulunması ile gelişen olaylara dayanıyor. İskeletin araştırılıp, kanıtlanması uzun bir zaman almaktadır. Tam o sıralarda küçük bir tiyatro topluluğu ise Shakespeare’in en önemli eserlerinden III. Richard oyununun provalarını yapmaktadır. Polis tarafından aranan birinin tiyatroya sığınması ile işler garip bir hal alır. 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)