Usta oyuncu Şener Şen'in en iyi 5 filmi...
28 Şubat 2023

1941 yılı'nın Aralık ayında Adana da doğan Şener Şen, sinemaya ilk adımını figüranlık ve küçük roller yaparak attı. Sinemada ki dönüm noktası da Atıf Eğilmez'in efsaneleşen filmi ''Hababam Sınıfı''nda canlandırdığı Badi Ekrem Karakteri oldu. Uzun yıllar daha yan rollerde oynayan Şener Şen ilk başrolünü Başar Sabuncu'nun ''Namuslu'' filminde oynadı.

İşte en iyi 5 Şener Şen filmi seçkisi...

Aşık Oldum

1985 yapımı Aşık Oldum  filminde Şener Şen'i beceriksiz bir çapkın olarak izliyoruz.

 

Hababam Sınıfı Filmleri

Atıf Eğilmez'in efsaneleşen filmi ''Hababam Sınıfı''nda canlandırdığı Badi Ekrem Karakteri Şener Şen'in Türk sinemasında dönüm noktası oldu.

Aptal Şampiyon

Hulki Saner ve Adnan Saner'in senaryosunu beraber yazdığı ve beraber yönetmenliğini yaptığı 1975 yapımı Komedi filmi.

Kabadayı

2007 Senesinde Ömer Vargı'nın yönetmenliğini yaptığı Kabadayı filminde nam salmış eski bir kabadayı olan Ali Osman karakterine hayat veriyor.

Av Mevsimi

Yavuz Turgul'un yönetmenliğini yaptığı 2010 yılında Av Mevsimi filminde Avcı lakabıyla nam salmış bir cinayet masası polisini canlandırmaktadır.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)