Stanley Kubrick seçkisi, bağımsız birçok film ve tiyatro oyunları Mart ayında Atlas 1948'de
08 Mart 2023

Başka Sinema'nın her ay özenle hazırladığı seçkiler mart ayında da sinemaseverlerle Atlas 1948'de buluşuyor. Birçok gala, festivallere, konserlere ev sahipliği yapan, yenilenen altyapısı ile Beyoğlu'nun incisi Atlas 1948 mart ayında da sinema ve sanat severler ile dolup taşacak.

Oscar'ın iddalı adaylarından olan ''Balina'' , Avusturalya'nın Oscar adayı, kalıpları kıran bir kraliçe'nin hikayesini anlatan ''Korsaj'', 1970'lerin Romasında geçen bir aile dramı ''Uçsuz Bucaksız'', ünlü Fransız yönetmen Tony Galdif'in son filmi ''Tom Medina'', Eve dönüş ve arkadaşlık hikayesi  olan ''Sekiz Dağ'', müzikal bir trajedi olan Avrupa'dan Suriye'ye uzanmış bir dram ''Asi'', Cait'in sessizliğinin hikayesi olan İrlanda'nın Oscar adayı ''Sessiz Kız'', Stanley Kubrick filmlerinden oluşan geniş bir seçki ve en beğenilen, merak edilen tiyatro oyunları mart ayında Atlas sahne'nin büyüleyici ambiansında sinema ve sanat severler ile buluşuyor.

Programın tamamını Atlas 1948'in internet sitesinde ki etkinlik takviminde bulabilirsiniz.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)