6 Şubat'ta yaşadığımız deprem felaketinin ardından, sanatçılar birlik ve dayanışma için sahnede.
08 Mart 2023

Zorlu Psm, İhtiyaçlar Haritası, DasDas ''Dayanışma Sahnesi'' için biraraya geliyor. Youtube ve başka birçok online platformdan canlı olarak izlenebilecek etkinlik ''Dayanışma Sahnesi'' 30 Mart akşamı birçok başarılı isim ile sahnelenecek.

Kararlaştrıldığı andan bu yana birçok sanatçı tarafından desteklenen bu proje, 30 Mart perşembe akşamı Zorlu Performans Sanatları sahnesinde sergilenecek. Satılan her bilet ihtiyaç sahibi bir öğrenci'nin eğitim desteği olacak aynı zamanda Youtube, Twich ve TikTok üzerinden online platformlarda canlı olarak yayınlanacak. Youtube üzerinden de veriebilecek destekler ile deprem bölgesinde bulunan öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarının karşılanması sağlanacak.

Dayanışma Sahnesinde, Antakya Medeniyetler Korosu, Aylin Aslım, Bedük, Athena, BEGE, Büyük Ev Ablukada, Can Bonomo, Deniz Tekin, Ceren Gündoğdu, Duman, Sertap Erener, Hayko Cepkin, Şevval Sam, Mor ve Ötesi gibi daha birçok isim yer alacak.

Destek almak isteyen öğrenciler ''İhtiyaçlar Haritası''nın internet sitesinden başvuru yapabilecekler.

''Dayanışma Sahnesi'' bilet satışları devam ediyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)