Duygu Demirbağ, deprem bölgesinde yaşayan kadınları dinliyor.
10 Mart 2023

Ünlü gazeteci Duygu Demirbağ, deprem felaketinin etkilediği 11 il'deki yas tutan kadınları dinliyor, yaşadığımız bu büyük felaketin ardından adeta her hane birer yas evine dönüştü.

Birçok insanımızın etkilendiği bu felakete kadınlarımızın gözünden bakan ve onlara kulak veren Duygu Demirbağ, enkazların altında kalan hayalleri, gelecek planlarını, sevdiklerini, evlerini kaybeden kadınlara mikrofon uzattı. Herşeye rağmen dimdik ayakta durmaya çalışan kadınlarımız yaşadıklarını ''Yas Evi'' belgeseliyle anlattı.

Depremde neler yaşadılar? Bu felaketle nasıl mücadele ediyorlar? Yaşadıkları sıkıntılar ve kayıplar gibi daha nice birçok soruyu Alev, Fidan, Pelin, Jale, Ebru, Nilay ve başka kadınlarımız anlattı. Yaslarını yaşama, yaşadıkları acılardan sonra hayatta nasıl dimdik kalmaya çalışmaları, felaket sonrası vermek zorunda kaldıkları mücadeleyi dile getirdikleri ''Yas Evi'' belgeseli Gain Haber YouTube ve Gain platformunda yayınlanmaya başladı.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)