Yönetmenliğini Ayhan Rüzgar'ın yaptığı, 2023'ün en gülme garantili filmi '' Öldüm Bittim'' geliyor.
13 Mart 2023

Yapımcılığını Hakan Pala ve HB Yapım'ın yaptığı, yönetmen koltuğuna Ayhan Rüzgar'ın oturduğu sezonun en iddalı komedi filmi ''Öldüm Bittim'' pek yakında vizyona giriyor.

Ayhan Taş'ın başrolünde bizi kahkahaya boğacağı filmde, Arzu Yanardağ, Kutsal Kaynak, Murat Ercanlı, Ümit Okur, Ayhan Rüzgar, Burcu Özçelik gibi başarılı isimlerin dışında Manavgat yerel oyuncuları da yer alıyor. 

Antalya Manavgat'ta çekilen film, Abartı, zorlama komedi karakterlerinden uzak bölgenin özgün şivesi ile daha samimi ve içimizden gelen bir mizah anlayışıyla izleyenlere bol kahkaha garantisi veriyor. 

Filmin konusu ise şöyle; Talihsiz bir şekilde öleceği zamanı öğrendiğini düşünen Mehmet abi'nin ölüme kendi geliştirdiği pratik bir bakış açısıyla bakma hikayesi. Mehmet abi içi dışı bir sıcak Akdeniz insanıdır, içtenliği, doğallığı ve sempatikliği ile iyi bir eş, iyi bir baba ve dosttur. Yöre'nin kültürü, mizahı, samimiyeti ve içtenliğini olduğu gibi samimi bir dille aktaran film, ölümü yerel insanımızın mizahıyla buluşturarak nitelikli ve samimi bir komedi filmi ortaya koyuyor.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)