Ümit Ünal'ın senaryosunu yazdığı Kerem Ayan'ın ilk uzun metraj filmi ''Oregon'' vizyon için gün sayıyor.
13 Mart 2023

Ümit Ünal'ın senaryosunu yazdığı Kerem Ayan'ın ilk uzun metraj filmi ''Oregon'' vizyon için gün sayıyor. Aslı İnandık ve Serkan Çayoğlu başrol oynadığı filmde birçok usta oyuncu onlara eşlik ediyor. Vizyon için gün sayan film, 28 Nisan'da sinemalarda izleyici ile buluşmayı planlıyor. 

Ümit Ünal'ın senaryosunu yazdığı Oregon, tek birgün içinde gelişen olay örgüsü ile bir macera anlatıyor.  

İstanbul'da geçen film, 80'lerde doldurma bir müzik kaseti ile şekillenen olayları alışmamış bir hikayeye dönüştürüyor. 80'li yıllarda toplumsal yaşamın tam merkezinde farklı insan çeşitlerine değinirken aynı zamanda günümüze de ışık tutuyor. Oregon filmi kullandığı samimi, içten mizah dili ile izleyiciyi dinamik ve içten bir kurgunun içine sokuyor. 

Aslı İnandık ve Serkan Çayoğlu dışında filmde Nejat İşler, Emre Yıldırım, Ferit Aktuğ, Selen Uçer, Özgür Emre Yıldırım, Zihni Göktay, Nevra Sezerli, Nazlı Bulum gibi başarılı isimler yer alıyor. 3 hafta çekimleri süren ve kısa sürede tamamlanan ''Oregon''28 Nisan'da sinemalarda izleyici ile buluşmayı planlıyor. 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)