Prime Video'nun yeni dizisi ''Citadel'' çok yakında platformda yayına girecek.
14 Mart 2023

Prime Video'nun yeni dizisi ''Citadel'' çok yakında platformda yayın hayatına başlayacak. Prime Video aksiyon ve gerilim dolu casus dizisinin ilk görsellerini yayınladı. ''Citadel'' prömiyerini ilk 2 bölüm ile 28 Nisan tarihinde Prime Video'ya özel yapacak.

Sürükleyici bir drama olan ''Citadel''in yapımcılığını Russo Brothers'ın ABGO'su ve David Weil yapıyor. 240'tan fazla ülkede dünya çapında yayınlanacak dizi'nin başrollerini Priyanka Chopra Jonas ve Richard Madden paylaşıyor. İkiliye Lesley Manville, Stanley Tucci gibi başarılı oyuncular eşlik edecek. Dizi, haftalık olarak her cuma Prime Video'da yayınlanacak

Sinematik ve destansı hikayesi ile Citadel şimdiden meraklarımızı cezbetti. Bol aksiyon ve gerilim dolu dizi'nin konusu ise şu şekilde; Görevi tüm insanlığı korumak olan bir casus teşkilatı olan Citadel başka bir yönetim tarafından yok edilir. Citadel'in yok edilmesi ile kıl payı kaçmayı başaran ajanlar Mason Kane ve Nadia Sinh hafızaları silinmiş bir halde kimliklerinden habersiz bambaşka hayatlar yaşamaktadırlar ta ki eski meslektaşları onları bulana kadar işte şimdi tehlikeli ve aksiyon dolu dünyayı tekrardan Manticore'dan kurtarma görevleri başlamıştır.

 

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)