The Marvelous Mrs. Maisel final sezonu ile Prime Video'da
15 Mart 2023

Prime Video'nun en sevilen kadın karakterleri arasında olan Mrs. Maisel 5. Sezonu ile sevenleriyle vedalaşıyor. 6 Yıldır ekranların en sevilen dizilerinden biri olmayı başaran The Marvelous Mrs. Maisel'in final sezonu ilk 3 bölümün 14 Nisan 2023'te Prime Video'da yayınlanmasıyla prömiyerini yapacak daha sonra her hafta yeni bölümüyle platformda olacak.

The Marvelous Mrs. Maisel şimdiye kadar birçok ödülün sahibi oldu. Bunların arasında En İyi Komedi Dizisi dahil 20'den fazla Emmy ödülüne  3 adet Altın Küre ödülüne ve daha birçok ödüle layık görüldü. 

Midge Maisel 4. Sezon boyunca kariyerini yeniden düzeltmeye çalışmıştı. Dizi'nin final bölümünde Midge birçok istediği şeyi başarmış bundan sonra önüne çıkabilecek her sorunu atlatacağına dair kendinden emin bir aydınlanma yaşamıştı. Şimdi Midge 5. ve final sezonunda hayallerini kurduğu başarıya daha yakın ama daha gidecek çok yolunun olduğunu farkediyor.

Prime Video'nun en sevilen, en komik, güçlü ve başarılı kadın karakteri Midge Maisel final sezonunda sevenlerine veda etmeye gün sayıyor. The Marvelous Mrs. Maisel 14 Nisan'da  Prime Video'da

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)