11 Ayın Sultanı Ramazan ayının gelişiyle ekranlarda ramazan programları yerlerini aldı.
22 Mart 2023

BeIN HD'de Ramazan ayının ruhunu yansıtan programlar ekranlarda olacak. Digitürk üyelerine özel hazırlanmış içerikler Digitürk 1. nolu kanalda 23 Mart Perşembe akşamı saat 00.00'dan itibaren yayınlanıyor olacak.

Toplamda 15 farklı programla Ramazan boyunca 1. nolu kanalda ekranlara geliyor.  Eğitici, bilgilendirici içerikli programlar ve İslam kültürüne ait tarihi bilgiler içeren özel içerikler yayınlanacak.

Ramazan ayı boyunca İftar ve Sahur'da evlerinize misafir olacak ramazan ruhuna uygun programlar arasında Şef Eyüp Kemal Sevinç ramazan sofralarına özel hazırladığı biribirinden lezzetli tarifleri sizlere sunacağı ''Bereketli Sofralar'' Programıyla beIN HD'de sizlerele olacak. 

Prof. Doktor Mustafa Karataş, Ramazan ayı boyunca evlerinize ramazan sohbetlerini getirecek. Özgür İyin'in sunacağı ''Kur'an'an Söyledikleri'' programında ise başta Prof. Doktor Mehmet Okuyan olmak üzere birçok akademisyen ve uzman konuklar ağırlanacak. Bu isimler arasında İlahiyatçı Nuri Ramazan, Yusuf Özkan Özburun, Prof. Doktor Servet Bayındır gibi tanınan isimler yer alıyor.

11 Ayın sultanı Digitürk ekranlarında özel hazırlanmış içerikleri ile manevi ve kutsal ayın bereketini evlerinize getiriyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)