Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni Netflix filmi ''Boğa Boğa''nın ilk görselleri yayınlandı.
22 Mart 2023

Yapımcılığını Ay Yapım'ın yaptığı, Kerem Çatay'ın yapımcısı olduğu Netflix orjinal içeriği yeni Türk filmi '' Boğa Boğa''nın yönetmenliğini Şahsiyet ve Uysalların yönetmenliğinide yapan Onur Saylak'ın yaptığı, Hakan Günday'ın senaryosunu yazdığı ''Boğa Boğa''nın başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit oynuyor.

42. İstanbul Film Festivalinde 15 Nisanda Prömiyerini yapacak olan ''Boğa Boğa'' festival kapsamında ulusal yarışma bölümünde de yarışıyor olacak. 21 Nisan'da da Netflix'te yayınlanmaya başlayacak olan filmin oyuncu kadrosu bir hayli güçlü. Filmin başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'e Gürgen Öz, Müge Bayramoğlu, Onur Gürçay gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

''Boğa Boğa''nın konusu ise şu şekilde; İstanbulda yaşayan bir çift olan Yalın ve Beyza yeni bir hayata başlamaya karar verirler ve radikal bir karar alarak Assos'ta bulunan bir köye taşınırlar. Ancak taşındıkları ilk günden bu yana köy halkıyla yıldızları barışmaz. Köylüler Yalın'ı bir tehtit olarak görür ve olumsuz yaklaşırlar gün geçtikçe tepkileri artmaktadır ve bir gün Yalın, köyden bir gencin şiddetine maruz kalır. Bu saldırı ile Yalın ve köylüler arasında gerçekleşecek gizli bir savaş olacaktır Yalın'ın gerçek kimliği ise gün yüzüne çıkacaktır.

21 Nisan'da Netflix'te yayınlanacak filmin ilk görselleri yayınlandı.

İşte o görseller...

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)