Gain'in izleyiciyi adeta zamanda yolculuğa çıkartacak dönem dizileri.
28 Mart 2023

Gain'den size hayata ufak molalar verdirecek ve zamanda yolculuğa çıkartacak 8 tane içerik.

''Atlantic Crossing'' İkinci Dünya Savaşından Bir Prensesin Hikayesi

Norveç Veliaht Prensesi Märtha ve çocukları'nın mülteci olarak 1940 yılında Nazilerin işgalinden kaçarak Amerika'da Beyaz Saray'a sığınmasıyla başlayan hikaye konu ediniyor.

 

 

''The Pursuit of Love'' 1940'lı yıllarda geçen dizi romantik bir drama

Nancy Mitford’ın aynı isimli kitabından uyarlama olan dizi İkinci Dünya Savaşı öncesine dayanan bir aşk hikayesi, Avrupa'da geçen hikayede Linda Radlett ile en iyi arkadaşı Fanny Logan’ın başından geçen maceralar anlatılıyor.

 

''Hotel Portofino''

Mussolini'nin yükselişte olduğu 1920'li yıllarda yine bir kitap uyarlaması olan dizi Bella Ainswort isminde bir kadının zengin gezginler için bir İngiliz oteli kurar. Zor konuklarla başa çıkarken bir yandan faşist politikacılar ile başa çıkmak zorunda kalırlar.

 

''Les Misérables''

Bir başka kitap uyarlaması olan dizi Victor Hugo'nun meşhur klasik romanından uyarlanmıştır. Fransız devrimi öncesinde geçen dizide devrimin her iki tarafında gelişen olayları işliyor.

''Cranford''

4 kez Emmy ödülü almış dizi 1840'lı yıllarda Cranford kasabasında geçer yerel halkın yeni yapılan demiryolu ile modernleşmeye başlayıp yeni çağa ayak uydurmaya çalışırken yaşananları konu ediniyor. 

''The Durrells ''

Bournemouth’tan Korfu Adası’na kocasının ölümünden sonra yaşadığı ekonomik zorluklar ve çocuklarıyla baş etmeye çalışan bir kadının taşınması ile başlayan hikaye komedi ve drama olarak işleniyor.

''Wolf Hall''

Mini dizi olarak işlenen dizi, Kral VIII. Henry’nin sarayında yaşanan entrikalar, skandallar ve ihanetleri konu ediniyor.

 

''Small Axe''

4 BAFTA Ödülüne layık görülen Small Axe Steve McQueen’in yönetmen imzasını taşıyor. 1969-1982 yıllarında İngiltere'de Batı Hint Topluluğu'nun yaşadığı gerçek hikayelere dayanan 5 bölümlük mini dizi.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)