BKM'nin yeni kahkaha bombası filmi ''Hava Muhalefeti''nden ilk görseller geldi.
30 Mart 2023

BKM'nin gülmekten düşmemeniz için kemerleri bağlatacak yeni filmi ''Hava Muhalefeti'' 2023'ün en güldüren filmi olmaya aday. Ali Sunal ve Doğa Rutkay'ın başrolünde olduğu filmin kadrosu efsane. Filmin oyuncu kadrosunda Ege Kökenli, Burak Hakkı, Ali Yoğurtçuoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Kemal Uçar, Bülent Seyran, Kadir Polatçı, Ünal Yeter, Mazlum Çimen, Mekin Sezer, Serkan Tatar, Aziz Aslan'ı izliyor olacağız.

Murat Kepez'in yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosu Güldür Güldür Show'un yaratıcı yazar ekibinden Ayberk Sak, Murat Kepez, Uğur Güvercin ve Eray Akyamaner'in yazdığı ''Hava Muhalefeti'' farklı konusuyla izleyenlere keyifli bir güldürü sunacak. 

Filmin konusu şu şekilde; 

Cemil Yıldırım Milletveki adayıdır ve sevgilisi Gözde ile küçük bir haftasonu tatili için kaçamak yapmayı planlar. Bodrum!a gitmek için uçak bileti alan ikili'nin tatil serüveni başlamıştır. Uçaktaki yolcular ve çiftimiz başlarına geleceklerden habersizlerdir eğlenceli bir yolculuğa dönüşecek bu tatilde başlarına neler gelecektir izleyeceğiz.

14 Nisan'a kemerlerinizi bağlayın ''Hava Muhalefeti'' geliyor.

İşte filmden ilk görseller...

 

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)