Netflix'in yerli yapımı olan Fatma dizisi Güney Afrika'ya ''Unseen'' olarak uyarlandı.
30 Mart 2023

Netflix'te yayınlandığı günden itibaren birçok farklı ülkede sevilerek izlenen Fatma, Güney Afrika'ya Unseen ismiyle uyarlandı. Dizi Netflix'te tüm Dünya ile aynı anda yayında olacak. Burcu Biricik'in başrolünde olduğu FatmaÖzgür Önurme'nin yarattığı dizi Netflix'ten başka bir ülkeye uyarlanan 2. Dizi oldu. 

''Unseen''i Güney Afrika'da Travis Taute ve Daryne Joshua uyarlıyor. Dizi, senaryosunu ise Sean Drummond, Meesha Aboo, Tristram Atkins yazdı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Travis Taute, Rolisizwe Nikiwe ve Twiggy Matiwana oturuyor. 6 bölüm olarak planlanan dizi düm düna ile aynı anda Netflix platformundan yayında olacak.

Dizi'nin konusu ise şu şekilde;

Hapisten çıkıp biranda ortadan kaybolan kocasını aramaya başlayan Zenzi, Kendini kötü planlarına alet etmek isteyenlerin tehlikeli ve yırtıcı dünyasında buluyor. Kocasını bulma umudunu yitirmeyen Zenzi'nin kimi zaman içine düştüğü karamsarlığa rağmen yaşadığı süreci derin bir anlatımla izliyor olucaz.

Gail Mabalane Zenzi'yi canlandırırken dizi'nin diğer oyuncuları şu şekilde; Vuyo Dabula, Ilse Klink, Rapulana Seiphemo, Dineo Langa, Brendon Daniels, Abduragman Adams, Shimmy Isaacs, Mothusi Magano. 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)