DC Evreni'nin en sevilen süper kahramanı olan Flash için vizyon tarihi verildi.
30 Mart 2023

DC evreninde dünyalar çarpışacak!  Andy Muschietti’nin yönetmen koltuğunda oturduğu Christina Hodson’ın senaryosunu yazdığı ''The Flash'' 16 Haziranda sinemalarda Barry Allen karakterine Ezra Miller can verirken filmin diğer oyuncuları Hollywood'un başarılı isimleri Sasha Calle, Batman karakterine hayat veren Ben Affleck, Michael Shannon, Ron Livingston, Maribel Verdú, Kiersey Clemons ve Michael Keaton olacak. 

Bilimkurgu ve çizgiroman severlerin heyecanla beklediği ''The Flash''  Dc evreninde en sevilen karakter olabilir Film, Türkiyede 16 Haziran 2023 tarihinde sinemalarda olacak.

Film, Barry Allen'ın annesini kurtarmak için zamanda ışık hızıyla geriye gitmesi ve evrenleri çarpıştırmasını konu ediniyor. Zamanın lineer akışına müdahale eden Allen annesini kurtarmaya çalışırlen istemeden zamanda değişikliklere yol açar. Süper Kahramanların olmadığı bir dünyada hapsolan Allen Batman'i kahramanlığa geri dönmeye ikna edebilecek mi? Filmi merakla bekliyoruz.

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)