Yağmur ve Durul Taylan kardeşlerin yönetmen koltuğunda olduğu yeni Netflix dizisi ''Kübra''dan ilk görsel yayınlandı.
31 Mart 2023

Yağmur ve Durul Taylan kardeşlerin yönetmen koltuğunda olduğu Netflix'in yeni yerli yapımı ''Kübra'' dizisinin çekimlerine başlandı. Kitap uyarlaması olan dizi Afşin Kum'un Kübra isimli romanından uyarlandı. Senaryosunda Murat Uyurkulak, Masumlar apartmanı'nında senaristi olan Rana Mamatlıoğlu, Bekir Baran Sıtkı imzası taşıyor. Dizinin oyuncu kadrosuda bir hayli güçlü Başrolünde Çağatay Ulusoy'u Gökhan karakterine hayat verirken izleyeceğimiz dizinin kadrosunda Aslıhan Malbora, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Ahsen Eroğlu, Cihan Talay, Aytek Şayan gibi başarılı isimler yer alıyor. Yapım şirketi OGM Pictures olan dizinin yapımcılığını Onur Güvenatam, Yağmur Taylan, Durul Taylan üstleniyor.

Kübra'nın konusu ise şu şekilde; İstanbulun arka mahallelerinde hayatını sürdüren Gökhan, aşık olduğu kadınla bir hayat kurabilmek için yaşamını düzene sokmaya çalışmaktadır. Gökhan gayet sıradan bir hayat yaşarken, üye olduğu sanal bir sohbet grubundan, Kübra isimli bir hesaptan farklı ve bilinmeyen konular üzerine bilgi ve uyarı almaya başlayan Gökhan'ın hayatını darmadağın eder. Bir süre sonra kendini aldığı bilgiler doğrultusunda seçilmi kişi olarak düşünmeye başlayan Gökhan, Hayatına farklı insanlardan destekçi ve düşman bulacaktır.

 

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)