Sevilen serinin devamı Troller 3 Hep Beraber yakında vizyonda olacak.
04 Nisan 2023

Çok yetenekli müzisyenler ve komedi ustalarının yer aldığı müzikal tadında aile komedisi Troller 3 Hep Beraaber'in afişi ve fragmanı yayınlandı. İlk filmi 2016'da çıkan ikinci fiilmi 2020'de Troller Dünya Turu ismi ile çıkan film, çıktığı yıllarda gişe rekorları kırmış hatta Oscar'a En İyi Orjinal Şarkı dalında aday olmuştu. Şimdi Anna Kendrick ve Justin Timberlake  ile Troller 3 Hep Beraber geri dönüyor.

Yönetmen koltuğunda Walt Dohrn'un oturduğu, Tim Heitz'ın ortak yönetmenlik yaptığı filmin yapımcısı ise Gina Shay. Aksiyon, Komedi, Müzikal türünde olan filmin kadrosunu bomba gibi. Anna Kendrick, Justin Timberlake, Camila Cabello, Eric André, Amy Schumer, Andrew Rannells, Troye Sivan, Daveed Diggs, Kid Cudi, Zosia Mamet, Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse, RuPaul Charles, Aino Jawo, Caroline Hjelt, Kenan Thompson, Anderson .Paak, Kunal Nayyar, Ron Funches gibi isimler kahramanlarımıza sesleriyle hayat verecekler.

Poopy (Anna Kendrick) ve Branch (Justin Timberlake) artık 3. filmde bir çift olmuşlardır. İkili beraber vakit geçirdikçe Poopy Brannch'in bilmediği bir geçmişi olduğunu anlar. Erkek kardeşleriyle  BroZone olarak bilinen erkek müzik grubu'nda olan Branch, Flloyd adlı kardeşinin kötü karakter olan pop starlar tarafından kaçırılması ile Poopy ve diğer erkek kardeşleri ile onu bulmak için aksiyon dolu ve duygusal bir maceraya atılır. 

Floyd  karakterini Altın Küre adayı ünlü elektropopçu Troye Sivan canlandırırken diğer kardeşler olan John Dory'yi Eric André, Spruce karakterini Grammy ödüllü Daeed Diggs ve Clay karakterini Grammy ödüllü Kid Cudi seslendiriyor. 

DreamWorks Animation’ın efsane animasyon serisi devam filmi Troller 3 Hep Beraber  pek yakında vizyonda olacak.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)