Yüz Yıllık Mucize dizisinin en renkli karakterine hayat veren Hümeyra oyunculuğuyla büyülüyor.
05 Nisan 2023

Star TV'nin yeni dizisi ''Yüz Yıllık Mucize'' konusu kadar oyuncuları ile de adından söz ettiriyor. Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in başrollerinde olduğu dizide Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra yer alıyor.

Dizide Müzeyyen karakterine hayat veren Hümeyra Müzeyyen'in renkli ve eğlenceli karakterini oynamıyor adeta yaşıyor. İzleyiciyi ekranlara bağlayan Müzeyyen 3. Bölümdeki dans performansı ile yine bizleri büyüleyecek gibi. Şimdiden dizinin en sevilen karakteri olmayı başaran müzeyyen espirili kişiliği, renkli giyimi ile adeta kalplerde taht kurdu.

 Hilal Saral’ın yönetmenliğini yaptığı, OGM Pictures’ın yapımcılığını yaptığı dizi her perşembe Star TV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. 6 Nisan Perşembe akşamı saat 20:00'da yeni bölümüyle ekranlarda olacak dizide Müzeyyen'in İstiklal caddesindeki dans sahnesini kaçırmayın.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)