Çağatay Ulusoy'un başrol olduğu yeni Netflix dizisi ''Terzi''den ilk kareler paylaşıldı.
10 Nisan 2023

Çağatay Ulusoy'un başrol olduğu yeni Netflix dizisi ''Terzi''den ilk kareler ve yayın tarihi paylaşıldı. Güçlü karakterler ve gerçek hayattan esinlenerek yazılmış konusu ile merak uyandıran dizi için Netflix, yayın tarihini 2 mayıs olarak açıkladı. Ülkemizde ve dünyada aynı anda yayında olacak dizi, oyuncu kadrosu ve konusu ile çok konuşulacağa benziyor.

Başrolünde Çağatay Ulusoy'u izleyeceğimiz dizinin oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Olgun Şimşek, Şifanur Gül, Ece Sükan, Zeynep Tarhan,  Murat Kılıç, Celile Toyon, Engin Şenkan, Vedat Erinci, Lila Gürmen gibi güçlü oyuncular yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Hayat Şarkısı, Hercai, Ömer gibi sevilen dizilerinde yönetmenliğini yapan Cem Karcı oturuyor. Senaryosu ise Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı'nın kaleminden çıkıyor. Yapımcılığını Onur güvenatam yaparken dizinin yapım şirketi ise OGM Pictures imzası taşıyor. 

Terzi'nin konusu ise şu şekilde; Büyükbabasından yeteneğini ve işi deviralan genç, başarılı terzi Peyami'nin sırlar ve aşk dolu hikayesini konuu ediniyor. Peyami, dedesinin vefatından sonra akli dengesi yerinde olmayan hasta babasının bakımını üstlenmek zorunda kalır. Esvet ise sorunlu bir ilişkiden kaçarken kendisini biranda Peyami ve babasının hayatında bulur.

Terzi, 2 Mayıs'ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix'te yayında olacak.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)