Hava Muhalefeti'nin galası Kanyon'da gerçekleşti.
12 Nisan 2023

Yılın kahkahalarla izleyiciyi uçuracak olan filmi ''Hava Muhalefeti'' Kanyon Paribu Cineverse'de gerçekleşti. 14 Nisan'da vizyona girmeye hazırlanam film, bol yıldızlı, bol kahkahalı bir gala gecesi gerçekleştirdi. Ali Sunal ve Doğa Rutkay'ın başrollerini paylaştığı filmin galasına birçok ünlü isim ilgi gösterdi.

Gülme garantili ''Hava Muhalefeti'' galasına filmin yönetmeni Murat Kepez  ve filmin oyuncuları Ali Sunal, Doğa Rutkay, Ege Kökenli, Burak Hakkı, Kemal Uçar, Bülent Seyran Kerem Atabeyoğlu, Ali Yoğurtçuoğlu, , Ünal Yeter, Kadir Polatçı, Mekin Sezer, Mazlum Çimen, Aziz Aslan, Serkan Atar yanı sıra Gül Sunal, Ezo Sunal, Yasemin Sakallıoğlu, Burak Yırtar, Fettah Can, , Kerimcan Kamal, Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, Derya Uluğ,Rachel Araz, Feyza Altun, Cansu Kurtçu, Nazlı Sunal Hatice Aslan, Mahir İpek, Alper Kul, Açelya Topaloğlu, Özge Borak, Toygan Avanoğlu, Aslı İnandık Onur Buldu, Özgün Aydın, Uğur Bilgin, Erdem Yener, Onur Atilla, Hakan Bilgin, , Hüsnü Güreli, Hakan Ateş, Alpay Erdem, Giray Altınok, Özgür OzanGürhan Altundaşar, Murat Cemcir gibi başarılı isimler katılım gösterdi.

Filmin konusu ise şu şekilde; Milletvekili adayı Cemil Yıldırım, sevgili ile bir kaçamak için Bodrum uçağına biner ancak işler hesapladığı gibi gitmez uçakta beklemediği bir süprizle karşılaşır. Karısı ile uçakta karşılaşınca olaylar beklediğiği gibi gelişmez. Küçük bir haftasonu kaçamağı eğlenceli ve kahkaha dolu bir maceraya dönüşür.

Seyirciyi güldürme garantili ''Hava Muhalefeti'' 14 Nisan'da sinemalarda...

 

Asuman Yıldız

 

Aslı İnandık

 

Derya Uluğ

 

Ezo Sunal- Gül Sunal

 

Burak Yırtar- Yasemin Sakallıoğlu

 

Pelin Öztekin

 

Onur Buldu

 

Özge Borak

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)