İstanbul'da yepyeni bir Sahne ve Gösteri Sanatları Merkezi House of Performance (HoP)
12 Nisan 2023

İstanbul'un en yeni ve en önemli kültür sanat rotalarından biri olmaya aday yepyeni haliyle Bakırköyde Avşar sinemalarının yerinde açalacak olan House of Performance (HoP), sanat severleri yeni tarzıyla sinema, tiyatro, konser, sergi gibi birçok aktiviteyle buluşturma merkezi olacak.

411 kişilik son teknolojilerle donatılmış bir performans salonu, zemin katında modern bir gösteri sahnesi ve 2 adet yepyeni sinema salonu bulunacak mekan birçok önemli gösterilere imza atmaya hazırlanıyor. Başarılı yazar ve yönetmen Ozan Yula'nın Genel Sanat Yönetmenliğini yapacağı birçok gösteri sanat severle ile House of Performance (HoP) 'da buluşacak. Harun Türk, Hakan Haksun, Bosna Altın işbirliğiyle oluşturulan bu yeni rota İstanbul'a taptaze bir sanat havası estirecek.

Özge Ulusoy'un 26 Nisan çarşamba günü sunacağı açılış galası, Zuhal olcay'ın konser performansı ve DJ. Y.UNAN performanslarıyla sanatseverlere açılacak. Mayıs ayından itibaren birçok gösteri ve seminere ev sahipliği yapacak House of Performance (HoP), İstanbulda yeni bir buluşma noktası olarak şimdiden hazır. 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)