Marvel Studios'dan yeni film ''The Marvels''
14 Nisan 2023

The Marvels, ilk fragman ve vizyon tarihini açıkladı. Marvel'in bir sonraki filmi olacak olan ''The Marvels'' 10 Kasım 2023 tarihinde Marvel hayranları ile beyazperdede buluşacak. Nia DaCosta’nın yönetmen koltuğuna oturduğu ve aynı zamanda Elissa KarasikZeb Wells ile senaryosunu yazdığı filmin çok güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Filmin başrollerinde Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton ve Park Seo-joon'u izliyor olucaz. Samuel L. Jackson'ın canlandırdığı Nick Furry karakterine filmde ağırlık verildiğini söyleyebiliriz 

The Marvels'ın konusu ise şu şekilde; Carol Danvers (Captain Marvel), despot Kree'nin ondan çaldığı kimliğini geri alır ve Yüce Zeka’dan intikamını bu sayede alır. Ancak yaşanan hiç hesapta olmayan bir olay , Carol'ın dengesi bozulmuş bir dünyanın yükünü sırtlamak zorunda bırakır. Görevi Carol'ı bir Kree devrimcisine bağlı anormal bir solucan deliğine gönderir ve bu görev hayatını farklı bir yönde değiştirecektir. Burada Carol’un güçleri,  Kamala Khan yani Ms. Marvel ve Carol’ın yeğeni S. A. B. E. R astronotu olan Monica Rambeau ile karışır. Bu sürpriz üçlü birlikte bu sefer dünyayı değil tüm kainatı kurtarmaya çalışacaktır.

''The Marvels'' 10 Kasım 2023 tarihinde vizyonda.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)