42. si düzenlenen İstanbul Film Festivali'nde Boğa Boğa prömiyerini gerçekleştirdi.
17 Nisan 2023

Netflix'in Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde olduğu yeni filmi ''Boğa Boğa'' İstanbul Film Festivali'nde Prömiyer yaptı. Yapımcılığını Kerem çatay'ın yaptığı Ay Yapım imzalı film 21 Nisan'da tüm dünya ile aynı anda Netflix'te yayında olacak. Film, 42. İstanbul Film Festivali'nde Ulusal Yarışma Bölümünde de yarışıyor. 

Onur Saylak'ın yönetmenliğini yaptığı filmin senaristi ise Hakan Günday. Güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip filmin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit oynuyor. Diğer oyuncular ise şu şekilde; Gürgen Öz, Onur Gürçay, Müge Bayramoğlu, Kerem Arslanoğlu, Aşkın Şenol, Hayat van Eck, Onur Akgülgil, Ahmey Baki Kurtuluş, Nadi Güler.

Boğa Boğa'nın konusu: Yalın ve Beyza İstanbullu bir çifttir. Şehir hayatından kaçarak Assos'da bir köye yerleşirler fakat köy halkı taşındıklarından itibaren Yalın'a karşı olumsuz ve tehditkar bir şekilde davranırlar. Zamanla bu tepki şiddetlenir ve yalın bir saldırıya uğrar bunun üzerine Yalın köy halkı ile gizli bir savaş içine girer ve Yalın'ın gerçek kimliği gün yüzüne çıkar.

21 Nisan'da Netflix'te yayında!

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)