Yasemin Sakallıoğlu'nun 2 sezondur devam eden ve hep kapalı gişe sergilediği ''Doğru Koca Nasıl Seçilir'' gösterisi Türkiye turnesine devam ediyor.
18 Nisan 2023

Yasemin Sakallıoğlu'nun 2 sezondur devam eden ve hep kapalı gişe sergilediği ''Doğru Koca Nasıl Seçilir'' gösterisi Türkiye turnesine devam ediyor. BKM organizasyonu ile milyonlarca seyirciye ulaşan kahkaha garantili ''Doğru Koca Nasıl Seçilir''  İstanbul, Bursa, İzmir, Denizli, Konya ve Mersinde turnesine devam ediyor.

Başarılı komedyen Yasemin Sakallıoğlu 2 sezondur sergilediği şimdiye kadar milyonları kahkaya boğduğu tek kişilik gösterisi, her gittiği yerde yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Türkiyeyi karış karış gezerek kahkaha dağıtan gösterinin bayramdan sonra ilk durağı Konya'da. 28 Nisan'da , Konya Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum’unda sahnede olacak. 

Yasemin Sakallıoğlu'nun kendi hayatından yola çıkarak anlattığı, içinde aşk, kadın erkek ilişkileri, aile ilişkileri, çeşitli tiplemelerin olduğu hikayalerini mükemmel bir performansla anlattığı gösterinin biletleri satışta.

Gösterim tarihleri ise şu şekilde;

28 Nisan’da, Konya Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum’unda

30 Nisan'da, Mersin Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde

8 Mayıs'ta, İstanbul Maximum Uniq Hall'da

17 Mayıs'ta, İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde

29 Mayıs'ta, Denizli Açıkhava Tiyatrosu'nda

31 Mayıs'ta, İzmir Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu'nda

7 Haziran'da, Bursa Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu'nda

Sevenleri ile buluşuyor...

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)