Roma'da Bir Cinayet özel gala gecesi ile Emek Sahne'de oynanmaya başlıyor.
24 Nisan 2023

“Roma’da Bir Cinayet” 30 Nisan’da Grand Pera Emek Sahnesi’nde özel gala gösterimi ile sanat severler ile buluşuyor. Grand Pera Emek Sahnesi’nin etkileyici atmosferi eşliğinde sergilenecek oyun.güldürürken düşündürtecek. Oyunun gelirinin bir bölümü tarihi değerler ve kültürel mirası korumak adına Epos 7 Derneği’ne bağışlayacak. Biletin oyunları Biletinial internet sitesinde satışta.

Roma'da Bir Cinayet oyununun yazarı Elçin gürler yönetmeni ise Kubilay Penbeklioğlu. Komedi türündeki oyun 80 dakika ve tek perde oynanıyor. Oyuncu kadrosunda ise Çiçek Dilligil, Kubilay Penbeklioğlu, Melek Şahin, Dilara Mücaviroğlu ve Burak Uyanık yer alıyor.

Roma'da Bir Cinayet oyununun konusu ise şu şekilde; 

Genç bir çift Roma'da evlenmeye karar verirler. Damadın babası bu evliliği istememektedir. Damadın babası'nın çok ünlü bir boşanma avukatı olması ve damadın annesi'nin nikah memuru olması bu düğünde kimsenin aklına gelmeyecek olaylar yaşanmasına neden olacaktır. Gelinin ise bir an önce evlenmesi gerekmektedir. Kadın - erkek ilişkileri üzerine hem güldüren hemde düşündürtten tek perdelik oyun Grand Pera Emek Sahnesi’nin etkileyici atmosferi ile oynanmaya başlıyor.

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)