Ridley Scott'ın yeni filmi Napoleon CinemaCon'da tanıtıldı.
25 Nisan 2023

Ridley Scott'ın yeni filmi Napoleon CinemaCon'da tanıtıldı. Joaquin Phoenix'in Napoleon'u canlandırdığı destansı tarihi film, CinemaCon'da ilk kez görücüye çıktı. Film, sektörde yer edinmeye başlayan Apple Originals Films tarafından yapılıyor filmin dağıtımını ise Sony gerçekleştiriyor. Napoleon Bonapart'ın hayatını konu edinen film tarihi değiştiren bir savaş filminden ibaret olmayacak. Karakteri ve eşiyle olan ilişkisi olsun Napoleon'a daha kişisel yaklaşan bir film olacak. Napoleon'un eşi Josephine'yi ise Vanessa Kirby canlandıracak.

Eleştirmenler Ridley Scott'ın Napoleon'unun önümüzdeki ödül törenlerinde adından çok bahsettireceğini tahmin ediyorlar. Joaquin Phoenix'in Joker filmindeki performansı ile önceki dönemlerde Oscar'da En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanması ve Vanessa Kirby'nin ''Pieces Of a Women'' filmiyle Oscar'a aday gösterilmesinin bu yorumlarda büyük bir etkisi var.

 

Ridley Scott'ın yönetmen olduğu Napoleon'un senaryosu David Scarpa kaleme alındı. Yapımcılığını ise Ridley Scott ve Joaquin Phoenix, Kevin Walsh, Mark Huffam ile birlikte üstleniyorlar.

22 Kasımda Amerika'da gösterime girmesi planlanan film, sinemalardan sonra sadece tün dünyada Apple TV+'da yayınlanacak.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)