Tom Cruise'un başrolünde olduğu Mission: Impossible Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm'den yeni görseller yayınlandı.
02 Mayıs 2023

Tom Cruise'un başrolünde olduğu Mission: Impossible Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm'den yeni görseller yayınlandı. Christopher McQuarrie'ın yönetmenliğini ve senaryosunu yazdığı ve Tom Cruise, Christopher McQuarrie'ın yapımcılığını yaptığı serinin son filmi Mission: Impossible Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm aksiyon sahneleri ile adından çokça söz ettirdi. Çok güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip filmin oyuncuları şu şekilde; Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Frederick Schmidt, Charles Parnell, Rob Delaney, Cary Elwes, Indira

Daha öncesinde kamera arkası görüntüleri yayınlanan film, Tom Cruise'un yer aldığı aksiyon dolu sahneler ile merakları üzerine çekmeyi başardı. Serinin 7. filmi olacak Ölümcül Hesaplaşma'da Ethan Hunt'ın ve IMF ajanlarının yeni imkansız görevinde bizleri neler bekliyor bekliyoruz. 

İşte filmden yeni yayınlanan görseller...

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)