Eleştirmenlerden Tam Not Alan Film ''AIR'' Prime Video'da
03 Mayıs 2023

Ben Affleck'in yönetmen koltuğunda oturduğu, eleştirmenlerden ve izleyiciden tam not alan film, Türkiye'de Prime Video'da 12 Mayıs 2023 tarihinden itibaren yayında olacak.

Matt Damon ve Ben Affleck filmin yapımcılığını üstlenirken aynı zamanda Matt Damon filmin başrolünüde canlandırıyor.  Alex Convery’nin senaryosunu yazdığı film, Micheal Jordan'ın yeni başlayan spor hayatının Nike markasının yeni kurduğu basketbol departmanı ile spor dünyasında yarattığı devrimi konu ediniyor. Sıra dışı bir başarı hikayesi olan film, tüm zamanların efsane iki devinin kaderinin nasıl yol aldığını başarılı bir şekilde ele alıyor.

Filmde Nike’ın ünlü yöneticisi Sonny Vaccaro’yu Matt Damon canlandırırken, Nike’ın kurucu ortağı Phil Knight’a Ben Affleck hayat veriyor. Jason Bateman, Chris Messina, Matthew Maher, Marlon Wayans, Chris Tucker, Viola Davis, Gustaf Skarsgård gibi başarılı isimler filmin diğer oyuncuları arasında yer alıyor.

''AIR'' Türkiye'de Prime Video'da 12 Mayıs 2023 tarihinden itibaren yayında olacak.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)