Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki'den fragman ve ilk görseller şimdiden heyecanlandırdı.
08 Mayıs 2023

Vizyona girdiğinden beri bütün eleştirmenler ve izleyiciden tam not alan film, devam bölümü Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki ile vizyon için gün sayıyor. İlk film başarısını 6 tane Oscar heykelciği ile taçlandırırken devam filmi için beklenti yüksek. İkinci filmin çekimleri için İtalya, Budapeşte, Abu Dabi, Ürdün'ün doğal güzellikleri canlı bir plato olarak kullanıldı. Senaryosunu Denis Villeneuve, Frank Herbert ve Jon Spaihts'in ortak yazdığı filmin yönetmen koltuğunda yine Denis Villeneuve oturuyor. Denis Villeneuve aynı zamanda filmin yapımcılarından biri olarakta karşımıza çıkıyor. Denis Villeneuve ikinici filmin ilk filme göre çok daha aksiyon dolu bir savaş filmi olacağını basına duyururken tekrara düşmemek için ikinci filmin tamamını Imax ile çekildiğini söylüyor.

Yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda ilk filmde olduğu gibi devam eden oyuncular; Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin, Stephen McKinley Henderson, Charlotte Rampling, Dave Bautista ve Stellan SkarsgårdDune: Çöl Gezegeni Bölüm İki'ye yeni eklenen isimler ise Christopher Walken, Florence Pugh, Léa Seydoux, Souheila Yacoub ve Elvis performansıyla Oscar alan Austin Butler yer alıyor. 

İkinci bölümde macera devam ediyor. Ailesini yok edenlere karşı başlattığı intikam savaşında Chani ve Fremen'lerle birleşen (Timothée Chalamet) Paul Atreides'in macera dolu efsanevi yolculuğu anlatan ikinci bölümde, Paul hayatının aşkıyla Zendaya (Chani), evrenin kaderi arasında bir seçim yapmak zorunda bırakılırken, yalnızca kendisinin öngördüğü korkunç bir geleceğide engellemeye çalışır.

Oscar ödüllü besteci Hans Zimmer'in müziklerini yaptığı Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki  bizi destansı ve fantastik bir dünyada aksiyon dolu intikam savaşına çağırıyor.

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki ülkemizde 3 Kasım'da vizyonda...

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)