Onur Buldu'nun başrolünde olduğu yeni filmi ''Tebessüm'' vizyon için gün sayıyor.
09 Mayıs 2023

Senaryosunu Sezgin Cengiz’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Sezgin Cengiz ile beraber Şiyar Gedik’in oturduğu ''Tebessüm'' filminin başrolünde Güldür Güldür'ün en sevilen isimlerin olan Onur Buldu yer alıyor. Buldu, bu sefer Tebessüm filminde dramatik bir karaktere hayat veriyor.

25 yaşında devlet kurumunda çalışan Mustafa karakterine can veren Buldu, karakterininin başına gelen trajikomik olaylarla başa çıkarken karakomik bir film ortaya çıkıyor. Mustafa karakterinin hayatına yoğunlaşan filmin diğer oyuncuları ise şu şekilde;  Seda Türkmen, Adem Tosun, Güvenç Selekman, Özlem Gök ve Emir Çubukçu.

Filmin konusu; Mustafa İstanbul’da bir devlet dairesinde arşiv bölümünde çalışmaktadır. Çevresinde asosysl ve asıl suratlı olarak tanınan Mustafa aranan bir katile benzetilmesiyle sık sık polisle yanlış anlşılmalar yaşamaktadır. Arkadaşı Zeki'nin Mustafa'nın bu durumuna bir planı vardır ve Mustafayı ikna eder ancak işler planladıkları gitmez. Babasının hastaneye kaldırılıp bacağının kesildiğini öğrenince. Kesik bacağı gömmekle vazifelendirilen Mustafa ve kendisinin tam zıttı olan amcasının oğlu Mehmet kendilerini beklenmedik hataların ve absürtlüklerin içinde bulurlar.

Tebessüm 2 Haziranda sinemalarda...

 

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)