Yarış ve oyun severleri heyecanlandıran haber geldi. Gran Turismo pek yakında vizyona giriyor.
09 Mayıs 2023

Profesyonel yarış pilotu İngiliz Jann Mardeborough’un gerçek hayat hikayesi ve yarış similasyon oyunu olan Gran Turismo'dan esinlenerek çekilmiş olan film, hem yarış tutkunlarını hemde oyun severleri heyevanlandırdı. 

Neill Blomkamp'ın yönetmenliğini yaptığı film, İnanılmaz yetenekli bir yarışçı olan Jann Mardeborough’un hayatı üzerine odaklanıyor. Filmin senaryosunu ise Jason Hall ve Zach Baylin oratk bir şekilde kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda David Harbour, Orlando Bloom, Archie Madekwe, Darren Barnet, Geri Halliwell Horner ve Djimon Hounsou gibi yıldız isimleri izliyor olucaz. 

Playstatıon Studios’un video oyununa en son uyarlanan film Uncharted olmuştu. Şimdi ise Jann Mardeborough'un ilham verici hikayesi ile Gran Turismo, epik bir hikaye ile vizyon için gün sayıyor.

Nefes kesici bir deneyime davet eden filmin konusu ise şu şekilde; Ytenekli İngiliz yarışçı Jann Mardeborough’un profesyonel bir araba yarışçısı olma hayallerini nasıl gerçekleştirdiğini konu alıyor. Drone çekimleri'nin yarış sahneleriyle birleşimi ve ilham verici hikayesi ile seyirciye nefeslerini kestirtmeyi planlayan Gran Turismo, 11 Ağustos'ta sinemalarda...

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)