Netflix ve Anima Okul iş birliği yaparak ücretsiz yedi ay sürecek Görsel Efekt (VFX) Eğitimi vermeye hazırlanıyor.
10 Mayıs 2023

Sektörün en sevilen eğlence platformlarından biri olan Netflix, hali hazırda Grow Creative programı ile Türkiye'de sektörün ihtiyacı olan kreatif projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Türkiye'de animasyon ve görsel efekt denilince ilk akla gelen uzman eğitim kurumlarından biri olan Anima Okul iş birliği ile yedi ay sürecek Görsel Efekt (VFX) Eğitimi, ‘Modelling’, ‘Texture’, ‘Render-Lighting’, ‘Animation Mocap’, ‘Previz’ ve ‘2D-3D VFX-Compositing’ başlıkları altında sektörü geliştirmek, yeni yetenekleri ortaya çıkarmak için eğitim programı düzenliyor. Netflix aynı zamanda eğitime katılıp başarıyla geçenler için yeni iş olanakları sağlayacağını duyurdu.

Yedi ay sürecek Görsel Efekt (VFX) Eğitimi, ‘Modelling’, ‘Texture’, ‘Render-Lighting’, ‘Animation Mocap’, ‘Previz’ ve ‘2D-3D VFX-Compositing’ başlıkları altında altı kapsamlı modülden oluşacak. 180 saatlik programdan oluşacak eğitim'in ilk dersi 20 Haziran'da başlayacak. Eğitim programı tamamen ücretsiz olmakla beraber eğitim programına katılanlar eğitim materyallerine online olarak ulaşmaya devam edebilecekler.

Eğitimin başvuruları, 8-1 Haziran arasında gerçekleştirilecek. Detaylı bilgi  https://www.animaokul.com adresinden edinebilirsiniz. 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)