Tim Burton hayranlarına müjde Beetlejuice'un 2. Filmi Geliyor
11 Mayıs 2023

Tim Burton hayranları Beetlejuice ismini 3 kereden daha fazla söylemiş olacaklar ki 2024'te Beetlejuice beyaz perdeye geri dönüyor. Warner Bros ''Beetlejuice 2''nin 6 Eylül 2024'te sinemalarda olacağı müjdesini verdi.

Michael Keaton'ı Beetlejuice, Wiona RyderLydia Deetz olarak ilk filmdeki orjinal karakterlerinde tekrar izliyor olucaz. Filmin bütün oyuncu kadrosu açıklanmasa da Jenna Ortega'yı Lydia Deetz'in kızı rolünde izliyor olucaz. Jenna Ortega dışında açıklanan bir diğer isim ise Justin Theroux. Theroux'un hangi rolde yer alacağı daha bilinmiyor.

Beetlejuice 2'nin senaryosunu ise Netflix'in sevilen dizisi Wednesday'in yazarları Alfred Gough ve Miles Millar ikilisi kaleme alıyor. Filmin setine dün Londrada start verilirken filme ait çok fazla bir bilgi bulunmuyor. 1988 yapımı ilk filmde hayalet bir çiftin Beetlejuice'dan yardım alarak evlerine yeni taşınan sahiplerinden kurtulma çabalarını izlemiştik. Beetlejuice 2'nin senaryosu ise hala büyük bir sır. 

Beetlejuice 2 6 Eylül 2024'te sinemalarda...

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)