Fast and the Fruious serisinin geçtiğimiz yıllarda ölen yıldızı Paul Walker'ın kızı büyüdü ve Fast X'de rol alacak.
15 Mayıs 2023

Fast and the Fruious serisinin geçtiğimiz yıllarda ölen yıldızı Paul Walker'ın kızı büyüdü ve Fast X'de Cameo karakterine hayat verecek. Yıllarca babası'nın film serisi'ni izleyerek büyüyen, daha serinin ilk filmi çekildiğinde 1 yaşında olan Meadow şimdi babasının izinde son film, Fas X'de ilk defa ekranlarda olacak.

Dünya prömiyerini bu cuma günü Roma'da gerçekleştiren Fast X, ülkemizde 19 Mayıs 2023 tarihinde vizyonda olacak. Babası sayesinde Hızlı ve Öfkeli ailesine büyüyen Meadow babasının mirasını son filmde devam ettiriyor. 

Meadow "Babamın mirasını onurlandırabildiğim ve bunu sonsuza dek onunla paylaşabildiğim için çok mutluyum" diye ekledi.

2013 yılında bir trafik kazasında hayatını kaybetmesi üzerinden tam 10 yıl geçsede Paul Walker Hızlı ve Öfkeli'nin hala unutlmaz bir parçası. Meadow babası'nı son kez serinin 7. filminde izlemişti şimdi ise son filmde onu onurlandırıyor.

Fast X 19 Mayıs'ta ülkemizde vizyonda. 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)