Prime Video'nun en sevilen dizilerinden biri olan “The Summer I Turned Pretty” 2.Sezonu geliyor.
16 Mayıs 2023

Prime Video sevilen ve hit haline gelmiş “The Summer I Turned Pretty” dizisinin 2. sezonunun yolda olduğunu duyurdu. Jenny Han’ın çok satan kitap üçlemesinden uyarlanan dizi, birinci sezonu ile ilk yayınlandığı hafta sonunda Prime Video’nun en beğenilen dizisi olmuştu. 14 Temmuz ilk 3 bölümü yayınlanacak dizi, bütün yaz boyunca cuma akşamları prime video'da izleyici ile buluşuyor olacak. Sezon finali içinse 18 Ağustos tarihi verilen “The Summer I Turned Pretty” Prime Video'nun bu sezonda en beğenilen yaz dizisi olmayı planlıyor.

Jackie Chung ve Rachel Blanchard’ın baş rolleri olduğudizinin ikinci sezonuna Kyra Sedgwick de tekrar eden bir rolle geri dönüyor. Dizinin diğer oyuncuları Lola Tung, Christopher Briney, Gavin Casalegno, Sean Kaufman ve Rain Spencer dışında konul oyuncu olarak David Iacono yer alıyor.

Dizinin ikinci sezonunun konusu ise;

Eskiden Cousins Beach’e dönmeyi sabırsızlıkla bekleyen Belly, şimdi Conrad ve Jeremiah’ın onun kalbini kazanmak için mücadele etmesi ve Susannah’nın kanserinin nüksetmesi nedeniyle artık yaz mevsiminin eskisi gibi olacağından emin değildir. Beklenmedik bir ziyaretçi Susannah’nın çok sevdiği evinin geleceğini tehdit ettiğinde Belly ekibi toplamak ve bir yandan da kalbinin kime ait olduğuna kesin olarak karar vermek zorunda kalır. 

Prime Video yayınladığı içerikler ile yaza hazır görünüyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)