2023'ün en merakla beklenen filmleri arasında olan, Margot Robbie ve Ryan Gosling'in baş rolünde olduğu Barbie'nin vizyon tarihi belli oldu.
29 Mayıs 2023

Yıldızlarla dolu bu yazın merakla beklenen filmi ''Barbie'' vizyon için gün sayıyor. ''Barbie'' 21 Temmuz'da ülkemizde vizyonda olacak. Greta Gerwig'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosu yıldız isimlerle dolu. Ryan Gosling ve Margot Robbie'nin efsanevi bebekler Ken ve Barbie'ye can verdikleri film bizi eğlenceli bir diyara misafir edecek gibi duruyor. Filmin diğer oyuncu kadrosunda America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Issa Rae, Rhea Perlman, Will Ferrell, Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola Coughlin ve Helen Mirren gibi başarılı isimler yer alıyor.

Greta Gerwig yönetmenliğin yanı sıra filmin senaryosunu Marriage Story ve White Noise filmleriyle tanıdığımız Noah Baumbach ile beraber üstleniyor. Oscar ödüllü görüntü yönetmeni Rodrigo Prieto filmin görüntü yönetmenliğini yaparken. David Heyman, Tom Ackerley ve Robbie Brenner ise filmin yapımcılığını yapıyor.

Barbie diyarından kovulan ve kendisini bir anda gerçek dünyada bulan Barbie’nin macera ve eğlence dolu hikâyesini konu alan film, 21 Temmuz 2023'de ülkemizde sinemalarda hayranlarıyla buluşuyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)