TRT ekranlarında bu yaz dahil olan yeni dizilerden biri de ''Benim Güzel Ailem'' oldu.
29 Mayıs 2023

 

Yapımcılığını Fabrika Yapım'ın üstlendiği başrollerini Erdal Özyağcılar,Seray Gözler,Onur Buldu gibi sevilen isimlerin paylaştığı "Benim Güzel Ailem" Haziran sonu Trt1 ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Sadullah Çelen'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizi istanbul'da Işıklar Film Platolarında çekiliyor. 

Dizide özlediğimiz aile ilişkileri ve geleneksel mahalle kültürümüz etkileyici bir senaryo diliyle anlatılıyor. 

Oyuncu Metin Çanak'ın mahalle esnaflarından Berber Hüsnü'yü canlandıracağı projenin yaz aylarını şenlendirmesi bekleniyor. 

Oyuncu Metin Çanak oynayacağı karakterin içini ısıttığını dile getirerek kariyerimde geleneksel kültürümüzü anlatan bir mahalle işinde oynamayı çok istediğini dile getirdi. 

Metin Çanak Berber Hüsnü karakterinin Erdal Özyağcılar'ın canlandırdığı Rasim Usta karakteri ile keyifli sahnelerinin de olacağının müjdesini verdi. Metin Çanak Erdal Özyağcılar gibi bir duayen ile aynı projede olmanın heyecan ve gururunu taşıdığını da sözlerine ekledi. 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)