Netflix'in artık bir kült haline gelmiş en merak edilen yapımlarından biri olan Black Mirror'ın yeni sezon fragmanı ve görselleri yayınlandı.
01 Haziran 2023

Netflix'in artık bir kült haline gelmiş en merak edilen yapımlarından biri olan Black Mirror geri dönüyor. Dizi'nin 6.sezon fragmanı ve görselleri yayınlandı. 6. sezonda hiç beklenmedik bölümlere hazır olun. 

Charlie Brooker’ın yaratıcı zekası'nın bir ürünü olan Black Mirror, 6. sezonu ile sizi beklenmedik olaylara davet ediyor. 6. sezon bu zamana kadar ki en süprizli ve aklın sınırlarını zorlayacak bölüm olacak gibi. 

Charlie Brooker’ın kaleminden çıkan dizi'nin yapımcıları Charlie Brooker, Jessica Rhoades, Annabel Jones, Bisha K. Ali olurken oyuncu kadrosunda ise, Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha'la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin, Zazie Beetz yer alıyor.

5 bölümden oluşacak dizi'nin bölüm isimleri ise şu şekilde; JOAN İĞRENÇ BİRİ, LOCH HENRY, BEYOND THE SEA, MAZEY DAY, ŞEYTAN 79

Black Mirror 6. sezon 15 Haziran’dan itibaren sadece Netflix’te yayın hayatına başlıyor olacak.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)