Fanatik Film'den yeni film Aşk-I Merkez'den ilk görseller geldi.
05 Haziran 2023

Yetenekli ve yakışıklı son dönemlerin parlayan oyuncusu Furkan Palalı'nın başrolünde olduğu Duygu Mercan, İlay Erkök ve Elçin Zehra İrem'in başrolü paylaştığı yeni romantik komedi türünde olan film, Aşk-I Merkez'den ilk görüntüler paylaşıldı.

Baş yapımcılığını Fanatik Film'den Nejdet Arkın'ın yaptığı Aşk-I Merkez'in uygulayıcı yapımcılığını Galip Güner ve Elin Ecealp yapıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Hakan Kurşun oturuyor. Senaryosunu Pınar Çıplıoğlu Yağcıoğlu'nun kaleme aldığı film, tam bir yaz romantik komedisi olacak gibi görünüyor. Başroller dışında oyuncu kadrosuda bir hayli güçlü olan filmde Goncagül Sunar anne  rolü ile karşımıza çıkıyor. Ali Oğuz Şenol, Bulut Akkale'de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Filmin konusu ise şu şekilde; Yaşadadıkları kötü ilişki tecrübelerinden sonra aşka tövbe eden 3 kız arkadaş bir ilişki danışmanlık merkezi kurmaya karar verirler. Bu merkezde kötü deneyim yaşamış ilişkierden yüzü gülmeyen kadınlar adeta intikam için bu 3 kız arkadaştan destek almaya gelirler. Aldatan erkeklerden intikam almaya yemin etmiş 3 kafadarımızdan biri gelen müşterilerini kendisine aşık ederek müşterileri için intikam almaya başlar ancak birgün işler ters gider ve müşterisinin anlattığının tam tersi bir karakter olan Serkan ile tanışır ve aşık olur. Serkan'ın da dahil olduğu tamamen kadınlardan intikam almaya yönelik başka bir merkez daha vardır ve karakterlerimiz kendilerini farklı bir maceranın içinde bulur.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)