Aslı Bekiroğlu ve İlker Aksum'un başrollerini paylaştığı ''Bozuk Para'' filminden ilk görseller yayınlandı
07 Haziran 2023

Yapımcılığını Fanatik Film'den Nejdet Arkın'ın üstlendiği, farklı senaryosu ile güldürme garantili ''Bozuk Para''nın çekimleri tamamlandı. İlginç bir konusu olan filmin yönetmen koltuğunda Mahmut Kaptan oturuyor. Şeyda Delibaşı'nın farklı bir güldürü olarak kaleme aldığı ''Bozuk Para''nın oyuncu kadrosu da başarılı isimlerden oluşuyor. 

Filmin oyuncu kadrosunda başrollerde son dönemlerin popüler ismi olan, güzelliği ve sempatsiyle en beğenilen oyunculardan Aslı Bekiroğlu ve karakter oyunculuğunda isminden sıkça söz ettiren İlker Aksum yer alıyor. Filmin diğer başarılı isimleri ise, Hakan Meriçliler, Ali Oğuz Şenol, Kıvanç Baran Arslan, Levent Taşcı. 

''Bozuk Para''nın konusu ise şu şekilde; Sezai 35 yaşlarında iyi eğitimli, entellektüel ve çok titiz bir yazardır. Yazdığı Romanlarda aşkı çok güzel anlatsa da iş gerçek hayata gelince aşktan yana yüzü gülmemiştir. Ayda bir gece dostlarıyla bir rum meyhanesinde şiir gecesi yaparlar. Yine o gecelerden birinde başına bir iş alır. Bu sırada tükenmişlik sendromu da yaşayan Sezai biriktirdiği bozuk paralar sayesinde yeni bir maceraya sürükleniyor.

 

 

 

 

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)