Geçtiğimiz yıl beyazperdede başarı elde eden Kendi Yolumda Prime Video'da izleyivi ile buluşuyor.
08 Haziran 2023

Türk Rock müzik tarihinde önde gelen gruplardan biri olan Athena grubundan Gökhan Oğuz'un hem başrolünü hemde yapımcılığını üstlendiği filmin müzükleri de grubun imzasını taşıyor.

filmin yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak oturuyor. Oyuncu kadrosunda Gökhan Özoğuz ve Gökçe Bahadır’ın yanı sıra Okan Çabalar, Ferit Aktuğ, Hakan Özoğuz, Çağatay Aras, Tamer Levent, Suzan Aksoy, Tuncer Salman ve Erkan Can muhteşem performanslarıyla yer alıyor.

Film Gökhan Özoğuz’un arabasının, Adana’nın kenar bir mahallesinde bozulmasıyla başlıyor. Gittiği tamircide, babasıyla birlikte çalışan ve aslında müzisyen olmak isteyen, ancak aile baskısı ve zor hayat şartları sebebi ile bu hayalini gerçekleştirememiş bir tamirci çırağı olan Ömer Ali ile sohbet eden Gökhan Özoğuz, sonrasında uyuya kalır. Uykusunda kendini tamirci çırağı Ömer Ali olarak bulan Gökhan için macera başlar.

Ali Kobanbay’ın senaryosunu yazdığı, yapımcılığını ise Athena Sanat’ın üstlendiği Kendi Yolumda 9 Haziran tarihi itibariyle Prime Video’da

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)